Prin programele Siegel dorim să răspundem nevoilor clienţilor noştri cu privire la dezvoltarea profesională, la aprofundarea cunoştinţelor câştigate prin cursurile de vânzări, negociere, de consultanţă şi de analiza și dezvoltarea personalității, susţinând motivarea individuală şi a echipelor, astfel încât Dumneavoastră să beneficiaţi de rezultate măsurabil îmbunătăţite.


De ce Siegel?

 

Siegel dezvoltă şi livrează programe de formare profesională bazate pe nevoile şi situaţia de fapt a clientului, exerciţiile de bază fiind preluate din activitatea de zi cu zi a participanţilor oferind astfel o soluţie adaptată la problemele reale ale participanţilor şi a organizației.

 

Avantajele programelor Siegel:

 

  • Soluţii de training construite pe strategii de comunicare.
  • Câştig direct prin transpunerea în realitate a soluţiilor de training.
  • Individualitate şi realism prin exemple preluate din experienţa participanţilor.
  • Implementare rapidă a metodelor învatate, în cadrul companiei, cu ajutorul coach-ului la locul de muncă sau pe teren (înainte de efectuarea trainingului se instruiesc „oameni cheie” din cadrul echipelor pentru rolul de Coach).

Maximilian G. Haselbach, Head of Training, BEKB, Elveția

„Unul din motivele principale pentru care am ales să lucrăm cu compania Siegel este conceptul de Coach intern, care ne oferă o legătură directă cu participanţii la curs. În acest fel, împreună cu trainerii Siegel putem să ne motivăm oamenii încă din timpul sesiunii de training şi putem să avem o perspectivă clară asupra abilităţilor lor, aflând care sunt punctele asupra cărora trebuie să ne concentrăm odată întorşi în mediul de lucru real.” 

“Am fost printre primii participanţi la trainingul „Echipa Insights Discovery” și experienţa a fost mai mult decât mulţumitoare. Am primit un instrument excelent de autocunoaştere care m-a ajutat să îmi înţeleg stilul de comunicare şi de lucru, cât și comportamentul şi efectele pe care le generează în relaţie cu ceilalţi şi în diferite situaţii de muncă. Trainerii au fost profesionişti, atenţi şi foarte dedicaţi.” 

Daniela Oancea – Redactor-şef Revista Cariere